۱۳۸۹ اردیبهشت ۹, پنجشنبه

اظهار نگرانی اهل سنت ایران از تبعیض مذهبی در دانشگاهها و پادگانها


منابع اهل سنت در ایران تاکید کردند دولت ایران اقامه نماز جماعت در دانشگاهها و پادگان ها را ممنوع کرده است.

به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان به نقل از العربیه، بر اساس گزارشی که روزنامه الشرق الاوسط ، منابع اهل سنت که نخواستند نامشان منتشرشود این اقدام را درچارچوب تبعیض هایی قلمداد کردند که از چندین سال در ایران علیه اهل سنت اعمال می شود.

این منابع تاکید کردند جلوگیری از اقامه نماز در دانشگاهها و پادگان ها پس از آن صورت می گیرد که دولت ایران اقامه نمازجمعه در منازل در تهران ، اصفهان ، شیراز ، کرمان و یزد را ممنوع کرد.

عبدالحمید اسماعیل زهی بزرگترین مرجع اهل سنت در ایران و امام جمعه مسجد مکی در زاهدان از بزرگترین مساجد اهل سنت در ایران پیش از این از " تنگناهایی که برای اهل سنت در ایران ایجاد می شود " اظهار تاسف کرده بود.

او گفته بود :" از اینکه برخی افراد از اقامه نماز جمعه در منازل جلوگیری می کنند متاسفیم . این افراد تنگ نظر و دارای انحراف فکری هستند و بیش از اندازه نسبت به مسائل مساجد ، مدارس و تبلیغ از خود حساسیت نشان می دهند این در حالی است که این امور به اختلافات سیاسی ومذهبی ربط ندارد.

وی تاکید کرد " قانون اساسی هیچ کس را از پرداختن به اموردینی خویش چه مسلمان باشد و یا غیرمسلمان ممنوع نمی کند."

امام جمعه اهل سنت افزود : " نباید از اقامه نماز جلوگیری کرد . بلکه باید همه را به اقامه نماز دعوت کرد . ما امیدواریم که همه مسلمانان چه شیعه و چه سنی به اقامه این نماز که پس از توحید از مهمترین ارکان دین است اقدام کنند."

عبدالحمید اسماعیل زهی مخالفت مسئولان با ساخت مساجد ، مدارس ، مراکز علمی برای اهل سنت را متناقض با اصول حکومت دینی به شمار آورد.

او افزود:" شیعیان می توانند در برخی روستاها که حتی یک خانواده بیشتر ندارد مسجد بسازند اما مشکلی که باعث نگرانی است این است که به ما اجازه نمی دهند در شهرهای بزرگ که تعداد زیادی از اهل سنت در آنها زندگی می کنند مسجد و یا مدرسه تاسیس کنیم.

به گفته او " مسئولی که اقامه نماز در دانشگاهها را ممنوع می کند بی دین است . و هیچ شناختی از خدا ندارد ."

وی گفت :" خودداری افراد از اقامه نماز پشت سر امام جماعتی که از مذهب دیگری باشد جهالت است."

اسماعیل زهی مسئولان و سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران را خطاب قرار داد و گفت :" اقامه نمازهای جماعت و جمعه برای اهل سنت از ابتدایی ترین حقوقی است که در قانون آمده است."

وی گفت :" ما با قانون اساسی مشکلی نداریم اما مشکل اینجاست که اقدامات خودسرانه و مستبدانه برخی جریان های تندرو در برخی مناطق اهل سنت باعث نگرانی ما شده است."

او افزود :" نماینده ولی فقیه در یکی از شهرهای اهل سنت اقامه نماز جمعه برای آنها را ممنوع کرده است . آنها هرچند که اقلیت هستند ، اما می خواستند نماز جمعه اقامه کنند ولی نماینده ولی فقیه مخالفت کرد و به آنها گفت :" باید پشت سر من نماز بخوانید."

وی این " عملکرد منفی " را محکوم کرد و این سوال را طرح کرد که بر اساس چه قانون ودینی اقامه نمازهای جماعت و یا جمعه برای اهل سنت ممنوع است."



۱۳۸۹ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

ندا نماد مخالفت با استبداد، چهره سال، چهره ایران, 30 خرداد


در آن روز 30 خرداد 88 در یک خیابان فرعی تهران، نه یک مرد جوان، نه یک زن مسن، نه فردی از این یا آن گروه، و یا حتی فردی که در «انتخابات» شرکت کرده و در پی پس گرفتن «رأی» خود باشد، بلکه یک زن جوان و به دور از هر گونه گروه سیاسی درگیر در «انتخابات» کشته می شود. زن جوانی که شکل و شمایل زندگی اش در چهارچوب تنگ جمهوری اسلامی نمی گنجد. نه به هر نامی، بلکه با نامی مختصر و مفید! تو گویی تاریخ به یک انتخاب آگاهانه دست زده است تا از یک سو راه را بر سوء استفاده گروه های سیاسی سد کند و از سوی دیگر با نام و مرگی زیبا برای یک ملت، نه قهرمان، بلکه یک نماد و نشانه انکارناپذیر بیافریند».

زندان جای زندگی نیست مگر وقتی انسان جایی بهتر از زندان برای زندگی نداشته باشد

اندکی بعد از انقلاب 57 درهای زندان برای خروج زندانیان توده‌ای گشوده شد. یکی از رهبران سابق حزب توده که به حبس طولانی محکوم شده بود و از سالها پیش در زندان به سر می‌برد عطای این آزادی را به لقای آن بخشید و اظهار داشت که تصمیم ندارد قبل از پایان دوران محکومیتش زندان را ترک کند. وقتی از وی سؤال شد به چه دلیل ماندن در زندان را ترجیح می‌دهد، پاسخ داد: کجا بروم بهتر از اینجا؟ در آن سوی دیوار کسی منتظر من نیست. نه خانه‌ای دارم و نه خانواده‌ای. خانۀ من، همینجاست و خانواده‌ام نیز همین‌ها که در زندان دیده و شناخته‌ام. سالهاست در اینجا محبوسم و با این‌ها مأنوس. سر پیری، از اینجا پایم را بیرون بگذارم نه معاشری خواهم داشت نه سرپناهی!

مشابه این داستان را از قول یک هم لباس و هم زندان شیخ صادق خلخالی شنیده‌ام.

او، که در دوران بعد از انقلاب به وکالت و سفارت رسید، تعریف می‌کند: با خلخالی، در زندان شاهنشاهی همبند و همدم یکدیگر بودیم. نزدیک عید دستور آزادی ما صادر شد و گفتند که می‌توانیم نوروز را در کنار زن و فرزندمان جشن بگیریم. یکی از روزهای سرد و بارانی اواخر اسفند بقچه ما را زیر بغلمان گذاشتند و مرخصمان کردند. از زندان شهربانی که بیرون آمدیم خلخالی شروع کرد به نق زدن و عزا گرفتن که حالا ما می‌رویم به قم، می‌افتیم به دردسر دید و بازدید. با جیب خالی نه می‌توانیم رخت و لباس برای زن و فرزندمان تهیه کنیم، نه می‌توانیم آجیل و شیرینی برای پذیرایی از دوستان بخریم، حال و حوصله بیا و برو و دید و بازدید هم نداریم. بهتر است برگردیم به زندان!

گفتم آخر ما را از زندان مرخص کرده‌اند و دیگر به آنجا راهمان نمی‌دهند.

گفت راهش را من می‌دانم.

رسیده بودیم به میدان توپخانه. خلخالی جلو افتاد و من به دنبال. کفشها را از پا درآوریم و پاچه شلوار را بالا زدیم و رفتیم وسط میدان، به شیوۀ سینه زنان دم گرفتیم:

گفتی که نان ارزان شود، کو نان ارزانت؟

عمّه‌ت به قربانت!

جمعیت به مشاهدۀ دو آخوند با آن حالت دور ما جمع شد و غلغله در گرفت. پاسبان پست خودش را به وسط انداخت و تشرزنان پرسید این چه بساطی است راه انداخته‌اید. خلخالی جواب داد ما با شاه مخالفیم، با دولت مخالفیم، ما را بگیرید و به زندان ببرید!

رنگ از روی پاسبان پرید. جلوتر آمد و با لحنی ملتمسانه دستی به چانه‌اش کشید و گفت «شما را به خدا، به هر که می پرستید بروید جای دیگر این حرفها را بزنید و منِ سیّد اولاد پیغمبر را شب عیدی به دردسر نیندازید»!


با همۀ این احوال، زندان داریم تا زندان. زندانبان داریم تا زندانبان.

در چند شماره اخیر «کیهان» یادداشتهای موشکافانۀ ایرج هاشمی‌زاده را خواندید که به راهنمائی چریک پیر، محمود اعتمادزاده (الف. میم. به آذین) به زندانهای قبل و بعد از انقلاب سر کشیده و تصویری از هر کدام به دست داده است. با هر دو زندان، در دو سیستم متفاوت، آشنا شدیم و نیز با زندانیان و زندانبانان. ملاحظه فرمودید که سیستم هرچه باشد، فضای زندان تا چه حد از زندانی و زندانبان تأثیر می‌پذیرد.

این اواخر، خودکشی‌های مکرر در زندان‌های فرانسه سر و صدای زیادی در مطبوعات و محافل برانگیخته است. مطبوعات قضیه را پیگیری می‌کنند، مقامات دولتی هم قول داده‌اند بازرسی‌های لازم به عمل آورند و علت خودکشی‌های زندانیان را کشف و برطرف سازند. در این میان یک زندانی سابق فعالانه وارد میدان شده و براساس تجربۀ شخصی خود اعلام کرده است برای جلوگیری از خودکشی‌ها ـ که معلول افسردگی روحی و آن خود مخلوق حال و هوای زندان است ـ باید فضایی به وجود آورد. او، پی‌یر بوتون نام دارد. زمانی که در کار داد و ستد و سرمایه‌گذاری فعالیت داشت به سوءاستفاده از اموال عمومی متهم شد و مدتی در بازداشتگاه «نانتر» ـ حومۀ پاریس ـ زندانی بود. حالا با هدف حمایت از زندانیان یک بنیاد نیکوکاری تاسیس کرده است و صبح تا شام از این زندان به آن زندان، از این بازداشتگاه به آن بازداشتگاه سر می‌کشد و با مدیران و مسؤولان مذاکره می‌کند تا موافقتشان را برای اجرای برنامه‌های سالم سازی محیط زندان، از طریق نمایش فیلمهای شاد و کارتون، نقاشی روی دیوار با رنگ‌های زنده، احداث دوش حمام و توالت تمیز جلب کند. به اعتقاد این زندانی پیشین، وقتی انسان در یک فضای غم گرفته و نه چندان تمیز محبوس باشد، کم‌کم از زندگی سیر می‌شود و میل به خودکشی پیدا می‌کند. حتی اگر داغ و درفش و شکنجه و تعزیر در کار نباشد...

۱۳۸۹ اردیبهشت ۵, یکشنبه

آقازاده‌ها کجا هستند؟


چندی پیش یکی از رسانه‌های نزدیک به جناح حاکم ادعا کرده بود که تعداد زیادی از آقازاده‌ها و فرزندان بزرگان نظام در خارج از کشور به سر می‌برند.

به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان خبرنگارخودنویس در دوبی به بررسی این خبر پرداخته است، چه بسیاری از اقوام و خویشان این گروه در کشوری جمع شده‌اند که مدعی جزایر سه‌گانه ایران در خلیج فارس است.

حضور دختر حداد عادل و باجناق مجتبی خامنه‌ای در ایالات متحده نمی‌تواند
بدون اطلاع ولی نصر، مشاور دولت آمریکا باشد. بر اساس گزارش‌های رسیده، دختر آیت‌الله شاهرودی نیز در ایالات متحده آمریکا زندگی می‌کند.

لیلا، دختر سید محمد خاتمی در بوستون دیده شده است، البته دختر دیگر سید محمد خاتمی در سال‌های اخیر در ایتالیا زندگی می‌کرده است.

بر اساس همین گزارش، دختر رضا خاتمی نیز در انگلیس زندگی می‌کند.

خانواده لاریجانی نیز سهم خود را آقازاده‌های مسافر دارند. بنا به شنیده‌ها، دختران علی و جواد لاریجانی در اسکاتلند درس می‌خوانده‌اند. پسر جواد و دختر فاضل لاریجانی نیز به کانادا رفته‌اند.

بنا به خبرهای پیشین، یکی از پسران آیت‌الله مصباح یزدی نیز در کانادا است.

مهدی هاشمی اما پر سر و صداترین آقا زاده مورد بحث هم در دوبی و هم در انگلیس دیده شده است.

همچنین، برادر عزت‌الله ضرغامی، رییس صدا و سیمای جمهوری اسلامی در دبی سکونت دارد.

بر اساس همین گزارش برادر سید حسن فیروزآبادی در دبی، پسر محسن رضایی در آمریکا، برادر رحیم صفوی در انگلستان، داماد محمدی گلپایگانی در دوبی و پسر ناطق نوری هم در دوبی زندگی می‌کنند.

بسیاری از فرزندان معاونان دولت نیز در اندونزی و مالزی سکونت دارند.

۱۳۸۹ اردیبهشت ۴, شنبه

گوشه‌ای از خصوصیات مصدق


قسم مصدق همیشه" به حق خدا " بود. دو تا یتیم از بچه‌های احمدآباد همیشه در خانه‌اش بود و اینها را بزرگ می‌کرد.زندگی‌اش فوق‌العاده ساده بود . چه هدایا برای شخص ایشان و چه برای دولت محال بود به منزل بیاید. هیچ سرسوزنی نمی‌گرفت.یک کلمه دروغ از دهانش درنمی‌آمد. یک وعده حرام نمی‌گفت. بیست و هشت‌ماه نخست وزیری مصدق یک ریال از اعتبار دولت بابت مخارج دفتر نخست وزیری خرج نشد. همه خرج‌ها را شخصا می‌پرداخت. خرج نهار و شام و صبحانه 50 سرباز و درجه دار که آنجا بودند را خود مصدق می‌داد.همچنین عیدی‌ها و هزینه‌ها و پاداش‌Ù‡ا را. دکتر مصدق در عرض بیست ‌و هشت ماه حکومت از جیب خودش حدود دومیلیون و ششصد‌هزار تومان خرج کرد.مصدق کوچک ترین هدیه را حتی از صمیمی‌ترین دوستانش نمی‌پذیرفت. یادم هست خبر آوردند که آقای امیر تیمور کلالی ، از دوستان مصدق، یک کامیون کوچک خربزه از مشهد فرستاده بودند. وقتی خبر آوردند که خربزه را آورده‌اند اوقاتش تلخ شد و گفت: این چه کارهایی است؟ این چه بدعت‌های بدی است؟ من خربزه می‌خواهم چه کار؟ بگویید برگردانند. گفتم آقا به امیر تیمور توهین می‌شود. از روی اخلاص و ارادت این کار ±ا کرده. اگر کامیون به مشهد برگردد راه که آسفالت نیست و عمده‌اش خاکی است. همه خربزه ها می‌شکند و خراب می‌شود. گفت اجازه نمی‌دهم یک‌دانه از این خربزه‌ها به خانه من وارد شود.گفتم پس اجازه بدهید اینها را ببریم دارالمجانین. گفت ببرشان. خربزه ها را بردیم آنجا. بعد از آن مصدق، نریمان شهردار تهران را احضار کرد و گفت: مطالعه کن و ببین چه محل درآمدی پیدا می‌کنی که جیره مریض‌های آنجا را بالا ببری که مریض‌هایی که آنجا می‌خوابند از لحاظ غذا و پرستار و دوا در مضیقه نباشند. بعد از آن بود که جیره هر مریض از 3 تومان به 10 تومان افزایش یافت.
یک‌بار پیشکارش که شرافتیان نام داشت و 46 سال پیش او بود بر حسب تصادف با سایر کارمندان بانک و نخست‌وزیری سوار ماشین نخست‌وزیری شده بود. مصدق چنان توپ و تشری به او زد که به چه مناسبت تو که کارمند دولت نیستی سوار ماشین دولتی شدی؟ خود مصدق یک دفعه هم ماشین نخست‌وزیری را سوار نشد. یک پلیموت سبز رنگ داشت که از آن استفاده می‌کرد. همه چیزش ملی بود. لباس ˆ کفش و همه چیزش وطنی بود. او هیچ چیز خارجی نداشت. فقط موقعی که می‌خواست به آمریکا برود یادم هست که یک دست لباس اسپورتکس برایش دوختند. آن را از لاله‌زار خریده بودیم بیشتر هم علتش این بود که چندان اتو لازم نداشت و چروک نمی‌شد
>
.
دکتر مصدق به خصوصیات اخلاقی و شخصی ما توجه داشت.اگر به فرض می‌فهمید که من مشروب می‌خورم محال بود مرا نگه دارد. اگر به فرض می‌شنید که پکی به تریاک می‌زنم محال بود مرا تحمل کند.یک بار فهمید که یکی از کارکنان دفتر زن جوانی را صیغه کرده و شب ها به منزل او می‌رود و به زن اولش می‌گوید من در دفتر مصدق هستم. دکتر مصدق به من گفت: آقای خازنی من دروغ را از هیچ‌کس نمی‌بخشم. این دروغ گفته، ثانیا هوس زن جوان کرده ، این زن جوانی و عمرش را در این خانه گذاشته، با فقر و بدبختی‌اش گذرانده حالا او رفته زن دیگر گرفته؟ از کسانی که چند تا زن داشتند خیلی بدش می‌آمد.اصلا از اینها متنفر بود.مخالف شدید آنها هم بود. گفت دستور بده که حقوقش را به خودش ندهند. به خانم اولش بدهند. کارهای حقوقی‌اش را انجام دادم و از آن به بعد حقوق آن شخص را به زن اولش می‌پرداختند
>
.
یک بار آقا مرا خواست در حالی که عصبانی بود. گفتم آقا چه شده؟ گفت این مش مهدی آبروی ما را برده. گفتم چه کار کرده؟ گفت: از این بالا نگاه می‌کردم دیدم در کنار سینی سربازها، یک‌چهارم طالبی گذاشته‌اند. آقا سرباز باید یک‌چهارم طالبی بخورد؟ اقلا نصف طالبی بدهند. غذای آنها را مراقب بود که بهترین غذا باشد. در همان آشپزخانه‌ای که نهار خودش را می‌پختند، غذای سربازها را هم می‌پختند.خلاصه سر طالبی غوغایی کرد
>
.
به آقا گفتم قرار است ارباب مهدی یزدی، رئیس هیئت مدیره وارد کنندگان چای ، می‌خواهد بیاید. گفت برای چه می‌خواهند بیایند؟ گفتم احتمالا راجع به چای است چون کسانی که می‌‌خواهند بیایند بزرگترین واردکنندگان چای هستند. گفت خیلی خوب. یک ربع قبل از اینکه اینها بیایند به مش مهدی گفت که از آن چای لاهیجا † اعلی دم کن، میهمان می‌آید.وقتی مهمان‌ها آمدند دستور داد چای آوردند. چای لاهیجان هم واقعا معطر و عالی است. وقتی آنها چای را خوردند از ارباب مهدی پرسید: چای چطور بود؟ خوب بود،بد بود؟ خوب دم کشیده بود یا نکشیده بود؟ ارباب مهدی گفت خیلی عالی بود. گفت: این همان چای ایران است. وقتی گفت این چای ایران است آنها حرفشان را اصلا نزدند و مطرح نکردند که اجازه بگیرند چای از خارج بیاورند. مجلس به همین ترتیب با خوردن یک چای تمام شد

۱۳۸۹ فروردین ۲۷, جمعه

آخرین عکس خبری از لیدی گا گا بعد از شکست از میر حسین موسوی ( عکس طنز)




وای اگر لیدی گا گا حکم جهادم دهد.

محمد خاتمی: متاسفیم

رئيس دولت اصلاحات تاكيد كرد:ملاك وحدت و همدلی حركت در چارچوب قانون اساسی و تأمین منافع و مصالح ملّی است.

سیدمحمد خاتمی در دیدار با جمعی از نخبگان اجتماعی و دانشگاهی با بیان اینکه ملاك وحدت و همدلی، حركت در چارچوب قانون اساسی و تأمین منافع و مصالح ملّی است، اظهار داشت: متأسفیم كه طی ماه‌های گذشته به جای تلاش برای همبستگی ملّی بیشتر جریاناتی در جهت ایجاد افتراق و تشدید كینه‌ها و بدبینی‌ها و حذف و دفع بخش‌های مهمی از جامعه كوشیده‌اند.

وي افزود: ایران برخوردار از ظرفیت‌های فراوان تاریخی، معنوی، اجتماعی، انسانی، مادی و امتیازات ناشی از موقعیت بی‌نظیر جغرافیای سیاسی و جغرافیای راهبردی است.
خاتمي ادامه داد: بزرگترین ظرفیت این سرزمین در عظمت، هوشیاری و آگاهی ملّت شریف ایران نهفته است و نشانه این عظمت و ظرفیت را از جمله در انقلاب بزرگ اسلامی می‌بینیم كه چگونه یك ملّت با دست‌های تهی ولی دلهای پر از ایمان و با جهت‌گیری روشن به سوی هدف آزادی و استقلال حركت كرد و به یاری خداوند جمهوری اسلامی را تأسیس كرد.

رئیس‌جمهور سابق کشورمان تصریح کرد: جمهوری اسلامی بدین معناست که در آن هم مردم مبنا و محورند و هم ملاك و معیار رابطه میان اعضاء جامعه بخصوص حكومت و مردم، ارزش‌های اسلامی و معنوی به خصوص عدالت و اخلاق است.

وی تاکید کرد: در این مدت سی سال نیز این ملّت بزرگ علی‌رغم همه مشكلات درونی و بیرونی گامی از اهداف مورد نظر واپس ننهاده است و هر هزینه‌ای را نیز برای تأمین خواستهای بلند خود پرداخته است.

رئیس بنیاد باران با بیان اینکه امروز این جامعه پویا بیش از هر زمان نیاز به آرامش، نزدیكی دلها به یكدیگر در عین تكثر و تنوع دارد، اظهار داشت: ملاك وحدت و همدلی نیز حركت در چارچوب قانون اساسی و تأمین منافع و مصالح ملّی است كه در شعارهای روشن مردم در دوران انقلاب و پس از آن تجلّی داشته است.

وی ادامه داد: ایران نیازمند تلاش و توان همه فرزندان، اجتناب از خشونت، پافشاری بر شرع و قانون و بخصوص قانون اساسی به عنوان یك كل جامع، احترام به مردم و حقوق آنان و تلاش برای ایجاد رونق اقتصادی و بسط و تعمیق عدالت واقعی و دفع خطرات و تهدیدات است كه اينها از جمله اموری است كه می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌برداری از همه ظرفیت‌ها در جهت امنیت و پیشرفت و سرافرازی باشد و این‌همه در پرتو همدلی و همراهی میسر است.

خاتمی با اشاره به حوادث بعد از انتخابات، گفت: متأسفیم كه طی ماههای گذشته به جای تلاش برای همبستگی ملّی بیشتر، جریاناتی در جهت ایجاد افتراق و تشدید كینه‌ها و بدبینی‌ها و حذف و دفع بخش‌های مهمی از جامعه كوشیدند و وضعیتی كه در درجه اول زیانش متوجه اصل نظام و نیز ایران و ایرانی است، پیش آمد.

وی افزود: تلطیف فضای جامعه و عبور از وضعیت امنیتی به سوی فضای سیاسی سالم كه در آن آزادیهای اساسی مورد احترام بوده و داور اصلی قانون اساسی باشد می‌توانست و می تواند امید را نسبت به آینده بیشتر كند.

رئیس دولت اصلاحات یادآور شد: پیشتر هم گفته‌ام كه انتظار بوده و هست كه سال جدید را با توقف برخوردهای نامطلوب و آزادی زندانیان و باز شدن فضای سیاسی آغاز كنیم و در آستانه سال نو نیز نشانه‌هایی هرچند اندك از این تغییر فضا و روش و رویه به چشم می‌خورد كه موجب امیدواری در بخش‌های مهمی از جامعه بود.

خاتمی با بیان اینکه به نظر می‌رسد كه عواملی هستند كه نمی‌خواهند این روزنه گشوده‌تر شود و فضا را بسته می‌طلبند، گفت:آیا اینها نشان از آن ندارد كه علی‌رغم تدبیر و صلاح‌اندیشی خیرخواهان نظام و ایران و مسئولان اصلی، كسانی هستند كه مانع تغییر فضا به سوی همدلی می‌شوند؟

وی ادامه داد: شنیده می‌شود كه بجای بازكردن فضا و اجرای قانون اساسی در جهت آزادی‌های اساسی احزاب و فعالیت‌های سیاسی، برنامه‌هایی در جهت محدود كردن بیشتر فعالیت احزاب و افراد در دست تهیه و اجرا است. این شیوه‌ها فقط می‌تواند فضا را تنگ‌تر، دلها را از همدیگر دورتر كند و باعث رشد كینه و بدبینی شود و راه را برهرگونه حركت به سوی تلطیف فضا ببندد و باز هم می‌گویم كه اگر چنین شود بیش از همه به نظام جمهوری اسلامی جفا شده است و حاصل كار، تهیه خوراك تبلیغی مسموم علیه جمهوری اسلامی و افزایش التهاب عمومی است.

وی ابرازامیدواری کرد كه خیرخواهان مؤثر در جریان امور بكوشند تا با محدود كردن شیوه‌های نامطلوب و آزادی هر چه بیشتر افراد و نیز بازشدن فضای سیاسی، هم حق و حرمت مردم و دفاع از منافع و كرامت شهروندان را پاس بدارند و هم فضا را به سوی لطافت بیشتر رهنمون شوند.

رئيس بنياد باران خاطر نشان کرد: ندای خیرخواهی صلاح و اصلاح همچنان باقی است و اجتناب از خشونت و فراهم آوردن فضای تبادل نظر و نقد و گفتگو و فعالیت مؤثر همگان در جهت آبادانی و آزادی میهن و دستیابی به هدفهای بلندی كه برای پیشرفت كشور و تقویت مردم‌سالاری سازگار با دین در متن انقلاب و مورد مطالبه ملّت بزرگ بوده است، راه منحصر به فرد تأمین مصلحت انقلاب و كشور و مردم و مورد نظر همه آنان است كه صلاح و خیر جامعه و نظام را طالبند.

سعدی می فرماید:گربه شیر است در گرفتن موش ولیکن موش است در مصاف با پلنگ

شعر، وصف‌الحال آقای احمدی‌نژاد است که در برابر مجلس و مجلسیان مثل شیر می‌غرّد و چنگ و دندان نشان می‌دهد، اما در برابر حوزه و حوزویان مانند موشی از نفس می‌افتد.

در نخستین روزهای سال جدید، کشمکش میان دولت و مجلس بر سر قانون یارانه‌ها از پرده بیرون افتاد و به مجادله آشکار انجامید. دولت لایحه‌ای به مجلس داده و 40 هزار میلیارد تومان برای «هدفمند ساختن یارانه‌ها» اعتبار خواسته بود اما مجلس با 20 هزار میلیارد موافقت کرد و آقای رئیس جمهور که این رقم را کافی نمی‌داند می‌گوید موضوع باید به همه پرسی (رفراندوم) گذارده شود.

در حکومت پارلمانی، یکی از اختیارات ویژه پارلمان تصمیم‌گیری درباره لوایح مالی است. مجلس نمی‌تواند در لایحۀ بودجه یا هر نوع لایحۀ مالی، ارقام پیشنهاد شده از سوی دولت را افزایش دهد ولی می‌تواند از ارقام بکاهد یا اصلاً تصویب نکند.

دولت احمدی‌نژاد اما چنین حقی برای مجلس قائل نیست. ارجاع قضیه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز که گرچه یک نهاد من درآوردی است لکن برای چنین مواردی از طرف بنیانگذار جمهوری اسلامی ابداع شد تا بین مجلس و دولت حکمیت کند، مصلحت نمی‌داند. بنابراین یک برنامه زنده تلویزیونی ترتیب داده و در آنجا برای مجلس و مجلسیان شاخ و شانه کشیده و گفته است «من در زمان بررسی لایحه بودجه سال 89 با حضور در مجلس از نمایندگان خواهش کردم پیشنهاد دولت را تصویب کنند اما در مسیر دیگری قرار گرفتند. پیشنهاد ما اختصاص 40 هزار میلیارد تومان برای هدفمند سازی یارانه‌ها بود اما نمایندگان مجلس با 20 هزار میلیارد تومان آن موافقت کردند و اصرار دارند آن را اجرا کنیم. نباید دولت را به انجام کاری که به ضرر مردم است مکلف کرد و دولت، کاری را که به ضرر مردم باشد اجرا نمی‌کند. پیشنهاد می‌کنم در این باره همه پرسی بگذارند تا مردم نظر دهند که آیا می‌خواهند این قانون اجرا شود یا نه»!

درباره «یارانه‌ها» اصولاً این نظر وجود دارد که چنین ریخت و پاشی، تورم را شدیداً افزایش می‌دهد و یارانه‌ها به جای آن که قاتق نام مردم شود قاتل جانشان خواهد شد. علاوه بر این، رئیس مجلس شورای اسلامی ـ بیضۀ چپ مقام معظم رهبری ـ در توجیه تصمیم مجلس می‌گوید «اساساً در حال حاضر مبالغ هنگفتی پول موجود نیست که بتوان آن را توزیع کرد تا مجلس با آن مخالف باشد... مجلس راهی را توصیه می‌کند که تورم ناشی از این اقدام برای مردم شکنندگی ایجاد نکند».

پاسخ احمدی‌نژاد این است: «برخی اقتصاددانان مدعی شده‌اند با اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها قیمت‌ها پنج هزار درصد بالا می‌رود. من نمی‌دانم که اینها کجا درس خوانده‌اند و چه کسی به آنها مدرک داده است»!

رئیس جمهور شیراوژن اما در مقابل حوزه و حوزویان، از این گونه ادبیات به کار نمی‌برد. دست آیات عظام را می‌بوسد و مانند طفل مکتبی دو زانو در برابرشان می‌نشیند و گزارش اوضاع مملکت را به عرض می‌رساند و از «ارشادات» آنها مستفیض می‌شود و توپ و تشرشان را در منتهای بردباری تحمل می‌کند و ضمن دستبوسی مجدد، قول می‌دهد که بچۀ حرف شنو و سر به راهی باشد.

به همین دلیل بود که «ناظران مسائل حوزوی» از سفر آقای احمدی‌نژاد به قم و دیدار و گفتگوی جناب ایشان با «مراجع» اظهار رضایت کردند.

حضرت آیت‌الله عبدالنبی نمازی عضو مجلس خبرگان رهبری به گزارشگر ایرنا (خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی) می‌گوید «از آنجا که دشمنان برای ایجاد اختلاف و شکاف میان دولتمردان و حوزه‌های علمیه تلاش می‌کردند دیدار اخیر رئیس جمهور با مراجع تقلید بسیار مؤثر بود.» و بر این گفته می‌افزاید «دولت، قوه قضائیه و قوه مقننه باید با حضور در بیت علما و مراجع تقلید، به راهنمایی و نقطه نظرات آنان گوش فرا داده و همچنین گزارشی از عملکرد خود ارائه دهند».

آیت‌الله محمد حسن ممدوحی عضو دیگر مجلس خبرگان اظهار فرموده‌اند «گفتگوها در فضایی کاملاً دوستانه و صمیمی انجام گرفت. مراجع تقلید در مورد برخی مباحث سؤالاتی را مطرح کردند که رئیس جمهوری پاسخ‌های خوبی داد».

حجت‌الاسلام والمسلمین محمود رجبی عضو جامعۀ مدرسین حوزه علمیه قم، مراتب رضایت خود را این گونه بیان داشته‌اند «در چند ماه اخیر جریانات سیاسی مخالف دولت و بیگانگان تبلیغ می‌کردند که حوزه‌های علمیه و مراجع تقلید به آقای احمدی‌نژاد روی خوش نشان نمی‌دهند و او را برای ملاقات و دیدار نمی‌پذیرند. دیدار اخیر رئیس جمهوری به این شایعات پاسخ داد و راه سوءاستفاده سودجویان را نیز بست»!

حاصل کلام این که اگر مختصر سوءتفاهمی هم وجود داشت، با شرفیابی رئیس جمهور به حضور «علمای اعلام» و بوسیدن دست معظم لهما و عرض گزارش و اصغای اوامر، به کوری چشم دشمنان و شایعه پراکنان رفع سوءتفاهم به عمل آمد.

۱۳۸۹ فروردین ۲۶, پنجشنبه

از سفر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی، رئیس‌‌جمهوری سابق کشورمان به ژاپن جلوگیری به عمل آمده است.

از سفر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی، رئیس‌‌جمهوری سابق کشورمان به ژاپن جلوگیری به عمل آمده است.

کلمه: از سفر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی، رئیس‌‌جمهوری سابق کشورمان به ژاپن جلوگیری به عمل آمده است.

یک منبع مطلع با اعلام این خبر به «پارلمان‌نیوز»، گفت:«قرار بود امشب سیدمحمد خاتمی برای شرکت در اجلاس سالانه شورای تعامل در زمینه خلع سلاح هسته‌ای عازم هیروشیمای ژاپن شود.»

در این نشست علاوه بر بررسی ابعاد فاجعه آمیز حمله اتمی آمریکا به هیروشیمای ژاپن، ضرورت نابودی تمامی سلاح‌های هسته‌ای و چگونگی همکاری جهانی در این زمینه مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

در حالی از سفر سیدمحمد خاتمی که با طرح ایده گفتگوی تمدن‌ها و استقبال وسیع جهانی از این ایده، اعتباری دوچندان برای جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل حاصل شد، جلوگیری به عمل آمده است که پیش از این برخی رسانه‌های خاص با فشار و جوسازی تلاش زائدالوصفی را با انتشار اخبار دروغین برای جلوگیری از خروج خاتمی برای دفاع از جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های بین‌المللی به عمل آوردند.

این رسانه‌ها از یک سو مدعی جلوگیری از خروج سیدمحمد خاتمی از کشور شده بودند که اساسا خاتمی در آن زمان قصد خروج از کشور را نداشت و خبر ممنوع‌الخروج بودن او تکذیب شد و از سوی دیگر در روزهای آغازین سال در حالی که صدها فعال سیاسی و اجتماعی اصلاح‌طلب به دیدار نوروزی با رئیس‌جمهور سابق کشورمان رفته بودند، مدعی سفر خاتمی به یک کشور خارجی شدند و تاکید کردند که زمان برگشت او نامعلوم است و بدین ترتیب این جوسازی‌های رسانه‌ای برای جلوگیری رئیس‌جمهوری سابق کشورمان به نتیجه رسید.

۱۳۸۹ فروردین ۲۳, دوشنبه

پرزيدنت اوباما: تروريست های مجهز به تسليحات اتمی بزرگترين خطر برای امنيت آمريکا هستند


پرزيدنت باراک اوباما رييس جمهوری آمريکا که اين هفته ميزبانیِ اجلاس بين المللی هسته ای را در واشنگتن بعهده دارد، می گويد تروريست هايی که به مواد هسته ای دست پيدا کنند «خود به تنهايی بزرگترين خطر» برای امنيت آمريکا، محسوب می شوند.

رييس جمهوری آمريکا نشست های دو جانبه ای را روز يکشنبه با رهبران دو قدرت هسته ای رقيب هند و پاکستان، برگزار کرد. پرزيدنت اوباما همچنين با رهبران قزاقستان و آفريقای جنوبی، دو کشوری که به گفته وی در تلاش برای جلوگيری از گسترش سلاح های هسته ای کمک کرده اند، ملاقات کرد.

پرزيدنت اوباما به خبرنگاران گفت سازمان های تروريستی مانند القاعده در تلاشند تا به سلاح های هسته ای، دست پيدا کنند، و اگر آنها در هدف خود موفق شوند، چشم انداز امنيت جهانی ميتواند در سال های آتی دگرگون شود. رييس جمهوری آمريکا گفت که تروريست ها در استفاده از تسليحات اتمی، درنگ نخواهند کرد.

پرزيدنت اوباما اميدوار است همکاری کشورهای ديگری را برای تأمين امنيت مواد هسته ای پراکنده، به دست آورد. مواد هسته ای پراکنده اصطلاحاً به آن دسته مواد اتمی اطلاق می شود که می تواند در صورت افتادن به دست تروريستها، در عرض چهار سال آينده خسارات قابل ملاحظه ای ببار آورند.

۱۳۸۹ فروردین ۲۲, یکشنبه

ابلاغ زمان برگزاری دادگاه دو شهروند مسیحی " مریم و مرضیه " در تهران


با ورود ماموران امنیتی به آپارتمان دوتن از شهروندان مسیحی كه منجر به بازداشت آنها گردید و مدت ۲۵۹ روز را در زندان اوین و در بلاتكلیفی بسر بردند، تاریخ و زمان برگزاری دادگاه این دو تن به آنان ابلاغ گردید.

به گزارش شبكه خبر مسیحیان فارسی زبان ، دو تن از نوكیشان مسیحی بنامهای "مریم رستم پور" و "مرضیه امیری زاده " كه از زمان بازداشت نزدیك به ۹ ماه را در بازداشتگاه زندان مخوف اوین گذرانده بودند ، هفته گذشته تاریخ و زمان برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده آنان به ایشان ابلاغ گردید.

بر این اساس زمان برگزاری دادگاه و رسیدگی به پرونده آنان، روز سه شنبه۲۴ فروردین ماه ۱۳۸۹، ( ۱۳ اپریل ۲۰۱۰) تعیین گردیده است .

این دو دختر مسیحی که اتهام اولیه آنان پس از بازداشت از سوی مسئولان امنیتی "اقدام علیه امنیت ملی" مطرح شده بود، در اولین جلسه دادگاه تفهیم اتهام آنان كه در مورخه ۱۸ مرداد ۱۳۸۸ ( ۹ آگوست ۲۰۰۹) برگزار گردید، جرم و اتهام این دو نوكیش مسیحی را " ارتداد و ترویج مسیحیت" عنوان نمودند و سپس در آن جلسه دادگاه از "مریم و مرضیه" در مورد ایمان مسیحی شان پرسش، و از ایشان خواستند تا ایمان مسیحی خود را هم به زبان و هم به طور مکتوب انکار کنند.

بر طبق گزارشها، علیرغم فشارهای وارده از سوی مقامات در طول جلسات سخت بازجویی و دادگاهی، این دو شهروند مسیحی از انكار ایمان خود سرباز زده اند.

به گزارش اف سی ان ا ن ، پیش از این نیز در پی تلاشهای بسیاری از سازمانهای مدافع حقوق بشر، سازمانهای مسیحی سراسر دنیا كه خبرها و رویدادهای مسیحیان در جفا را پیگیری می كنند، برای آزادی "مریم و مرضیه" چه از نظر سیاسی و چه مذهبی با ارسال درخواست و طومارهایی برای مقامات و مسئولان حكومت جمهوری اسلامی خواستار آزادی این دو هموطن مسیحی شدند.

لازم به ذكر است این شهروندان مسیحی پس از دستگیری و ۲۵۹ روز حبس در زندان اوین، روز چهارشنبه مورخه ۲۷ آبانماه ۱۳۸۸ بطور موقت از زندان آزاد شده بودند.

۱۳۸۹ فروردین ۲۱, شنبه

ايران برای گريز از تحريم های آمريکائی اسامی و مالکيت کشتی ها را عوض کرده است

وال استريت جرنال زيرعنوان "گريزکشتيرانی ايران از ليست سياه" می نويسد بنا به يک گزارش جديد، شرکت دولتی کشتيرانی ايران برای گريزاز تحريم های آمريکا، اسامی و مالکيت اغلب کشتی های خود را عوض کرده است، حال آنکه وزارت خزانه داری آمريکا هنوز ليست سياه مورد استفاده شرکت های آمريکائی برای اثبات مراعات تحريم ها را به روز نکرده است.

گزارش، که توسط يک نهاد ديدبان غيرانتفاعی مستقر در واشينگتن بنام Wisconsin Project on Nuclear Arms Control تهيه شده است ميگويد نتيجتا بعضی از شرکت ها در خطر معامله با شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی ايران هستند، هر چند که چنين معاملاتی از سال ۲۰۰۸ ببعد ممنوع است.

نتيجه گيری های اين گزارش، موثر بودن بعضی از تحريم های وضع شده توسط واشينگتن را زير سئوال برده است، که وادار ساختن تهران به نساختن تسليحات اتمی هدف آنهاست، و تهران فعاليت در چنين کاری را تکذيب میکند.

گزارش ميگويد تلاش ايران برای گريز از تحريم های وضع شده عليه شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی بمراتب گسترده تر از اقدامات آمريکا در به اجرا گذاشتن اين تحريم ها بوده است.

يک مقام وزارت خزانه داری ميگويد اداره کنترل دارائی های خارجی، که بازوی اجرائی اين وزارتخانه در مورد تحريم های مالی است، از تغيير نام و مالکيت کشتی ها با خبراست.

وزارت خزانه داری آمريکا در سپتامبر سال ۲۰۰۸ شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی ايران، کشتی ها و نهادهای وابسته به آن را به فهرست شرکت های ايرانی مشمول تحريم ها افزود، و اين شرکت را به حمل محموله های مرتبط با امور نظامی، از جمله يک ماده شيميائی مورد استفاد در ساخت موشک، برای وزارت دفاع ايران، از طريق شيوه هائی فريبنده، متهم ساخت.

Wisconsin Project on Nuclear Arms Control ميگويد شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی ايران از آن زمان ببعد اسامی دست کم هشتاد کشتی از صد و بيست و سه کشتی خود را، اغلب با حذف کلمه ايران، عوض کرده است، اما فهرست جاری وزارت خزانه داری آمريکا که مورد استفاده شرکت های آمريکائی است کماکان حاوی اسامی پيشين است.

گزارش Wisconsin Project on Nuclear Arms Control تغيير نام بعضی از کشتی ها را به اين شرح منعکس کرده است:

Iran Matin به Abba
Iran Madani به Adventis
Iran Ghazi به Ajax
Iran Dolphin به Alameda
Iran Navab به Apollo
Iran Hamzeh به Atrium
Iran Gilan به Bluebell
Iran Broojerdi به Dinna
Iran Yazd به Lancelin
Iran Ilam به Sepitam
Iran Bushehr به Silver Zone
Iran Bojnoord به Uppercourt

۱۳۸۹ فروردین ۱۸, چهارشنبه

ایران, کاخ پرسپولیس, داریوش کبیر ,فیثاغورث

*اگر هخامنش به فراموشی سپرده شود ، گناه ماست که به فرزندانمان نیاموختیمش *



*مگر هزارها چیز دیگرکه به فرزندانمان می آموزیم ، مثل بازی های خشن کامپیوتری، در کتاب های درسی آمده اند؟؟؟ *



*پس گناه خودمان را گردن دیگری میاندازیم *



*خود ما چقدر آگاهی داریم؟ چقدر از پیشینه و تاریخمان اطلاع داریم *



* اگر آگاهی داشتیم انقدر تکرارش نمی کردیم *



آیا میدانید : حذف بخش هخامنش از کتاب درسی تاریخ به تصویب رسید؟



آیا میدانید : فرزندان ما دیگر حتی اسم کوروش کبیر را نمیشناسند؟



آیا میدانید : 29 اکتبر روز جهانی کوروش کبیر است و این روز فقط در تقویم ایران نیست؟



آیا میدانید : چند سال دیگر ، با نابودی کامل تخت جمشید باید سپاسگذار کشورهایی چون فرانسه باشیم که چندی از تخت جمشید را در موزه های خود حفظ کردند



*آیا میدانید ؟*

*ـ آیا میدانید:** اولین سیستم استخدام دولتی به صورت لشگری و کشوری به مدت ۴۰سال خدمت و سپس بازنشستگی و گرفتن مستمری دائم را کورش کبیر در ایران پایه گذاری کرد.



ـ آیا میدانید : کمبوجيه فرزند کورش بدلیل کشته شدن ۱۲ ایرانی در مصر و اینکه فرعون مصر به جای عذر خواهی از ایرانیان به دشنام دادن و تمسخر پرداخته بود ، با ۲۵۰ هزار سرباز ایرانی در روز ۴۲ از آغاز بهار ۵۲۵ قبل از میلاد به مصر حمله کرد و کل مصر را تصرف کرد و بدلیل آمدن قحطی در مصر مقداری بسیار زیادی غله وارد مصر کرد . اکنون در مصر یک نقاشی دیواری وجود دارد که کمبوجیه را در حال احترام به خدایان مصر نشان میدهد. او به هیچ وجه دین ایران را به آنان تحمیل نکرد و بی احترامی به آنان ننمود.



**ـ آیا میدانید :** داریوش کبیر با شور و مشورت تمام بزرگان ایالتهای ایران که در پاسارگاد جمع شده بودند به پادشاهی برگزیده شد و در بهار ۵۲۰ قبل از میلاد تاج شاهنشاهی ایران رابر سر نهاد و برای همین مناسبت ۲ نوع سکه طرح دار با نام داریک ( طلا ) و سیکو ( نقره) را در اختیار مردم قرار داد که بعدها رایج ترین پولهای جهان شد



**ـ آیا میدانید :** داریوش کبیر طرح تعلیمات عمومی و سوادآموزی را اجباری و به صورت کاملا رایگان بنیان گذاشت که به موجب آن همه مردم می بایست خواندن و نوشتن بدانند که به همین مناسبت خط آرامی یا فنیقی را جایگزین خط میخی کرد که بعدها خط پهلوی نام گرفت . *



**ـ آیا میدانید :** داریوش در پایئز و زمستان ۵۱۸ - ۵۱۹ قبل از میلاد نقشه ساخت پرسپولیس را طراحی کرد و با الهام گرفتن از اهرام مصر نقشه آن را با کمک چندین تن از معماران مصری بروی کاغذ آورد



**ـ آیا میدانید :** **داریوش بعد از تصرف بابل ۲۵ هزار یهودی برده را که در آن شهر بر زیر یوق بردگی شاه بابل بودند آزاد کرد **



ـ آیا میدانید : داریوش در سال دهم پادشاهی خود شاهراه بزرگ کورش را به اتمام رساند و جاده سراسری آسیا را احداث کرد که از خراسان به مغرب چین میرفت که بعدها جاده ابریشم نام گرفت



**ـ آیا میدانید :** اولین بار پرسپولیس به دستور داریوش کبیر به صورت ماکت ساخته شد تا از بزرگترین کاخ آسیا شبیه سازی شده باشد که فقط ماکت کاخ پرسپولیس ۳ سال طول کشید و کل ساخت کاخ ۸۰ سال به طول انجامید *

*

**ـ آیا میدانید :** داریوش برای ساخت کاخ پرسپولیس که نمایشگاه هنر آسیا بوده ۲۵ هزار کارگر به صورت ۱۰ ساعت در تابستان و ۸ ساعت در زمستان به کار گماشته بود و به هر استادکار هر ۵ روز یکبار یک سکه طلا ( داریک ) می داده و به هر خانواده از کارگران به غیر از مزد آنها روزانه ۲۵۰ گرم گوشت همراه با روغن - کره - عسل و پنیر میداده است و هر ۱۰ روز یکبار استراحت داشتند



**ـ آیا میدانید :** داریوش در هر سال برای ساخت کاخ به کارگران بیش از نیم میلیون طلا مزد می داده است که به گفته مورخان گران ترین کاخ دنیا محسوب میشده . این در حالی است که در همان زمان در مصر کارگران به بیگاری مشغول بوده اند بدون پرداخت مزد که با شلاق نیز همراه بوده است



**ـ آیا میدانید :** تقویم کنونی ( ماه ۳۰ روز ) به دستور داریوش پایه گذاری شد و او هیاتی را برای اصلاح تقویم ایران به ریاست دانشمند بابلی "دنی تون" بسیج کرده بود . بر طبق تقویم جدید داریوش روز اول و پانزدهم ماه تعطیل بوده و در طول سال دارای ۵ عید مذهبی و ۳۱ روز تعطیلی رسمی که یکی از آنها نوروز و دیگری سوگ سیاوش بوده است



**ـ آیا میدانید :** داریوش پادگان و نظام وظیفه را در ایران پایه گزاری کرد و به مناسبت آن تمام جوانان چه فرزند شاه و چه فرزند وزیر باید به خدمت بروند و تعلیمات نظامی ببینند تا بتوانند از سرزمین پارس دفاع کنند



**ـ آیا میدانید :** داریوش برای اولین بار در ایران وزارت راه - وزارت آب - سازمان املاک -سازمان اطلاعات - سازمان پست و تلگراف ( چاپارخانه ) را بنیان نهاد



**ـ آیا میدانید :** اولین راه شوسه و زیر سازی شده در جهان توسط داریوش ساخته شد



**ـ آیا میدانید :** داریوش برای جلوگیری از قحطی آب در هندوستان که جزوی از امپراطوری ایران بوده سدی عظیم بروی رود سند بنا نهاد *



**ـ آیا میدانید :** فیثاغورث که بدلایل مذهبی از کشور خود گریخته بود و به ایران پناه آورده بود توسط داریوش کبیر دارای یک زندگی خوب همراه با مستمری دائم شد



**ـ آیا میدانید :** در طول سلطنت داریوش کبیر ۲۴۲ حکمران بر علیه او شورش کرده بودند و او پادشاهی بوده که با ۲۴۲ مورد شورش مقابله کردو همه را بر جای خود نشاند و عدالت را در سرتاسر ایران بسط داد . او در سال آخرپادشاهی به اندازه ۱۰ میلیون لیره انگلستان ذخیره مالی در خزانه دولتی بر جای گذاشت



**ـ آیا میدانید :** داریوش در سال ۵۲۱ قبل از میلاد فرمان داد : من عدالت رادوست دارم ، از گناه متنفرم و از ظلم طبقات بالا به طبقات پایین اجتماع خشنود نیستم

۱۳۸۹ فروردین ۱۷, سه‌شنبه

به کارزار جهانی برای رسیدگی به کشتار زندانیان سیاسی در دهه ۶٠ به پیوندید


برای نخستین بار در تاریخ ایران، کارزاری جهانی برای رسیدگی مردمی به کشتار زندانیان سیاسی در حال شکل گرفتن است. پیش از این، چنین دادگاهی با عنوان دادگاه راسل در سال ١۹۶۷، علیه جنایات جنگی دولت آمریکا در ویتنام برگزار شد. غیر از دادگاه راسل، تقریبا تمامی محاکماتی که در قرن معاصر برگزار شده، میان دولت ها بوده و یا به درخواست دولت ها برگزار شده است. دادگاه راسل، تنها دادگاهی در تاریخ معاصر است، که مستقل از دولت ها و حکومت ها، علیه جنایات جنگی دولت آمریکا در ویتنام برگزار شد.

هدف این کارزار، تشکیل دادگاهی است برای رسیدگی به اعدام های دسته جمعی و گسترده سال های اولیه دهه ۶٠ و قتل عام زندانیان سیاسی در تابستان ۶٧. ما، جمعی از خانواده های جان باختگان و جان بدر بردگان از کشتارهای دهه ۶٠، این تلاش را آغاز کرده ایم. این کارزار تاریخی، تلاشی است برای دادخواهی و یک دست کردن مبارزات مان برای رسیدگی به قتل عزیزان مان.

برای به اجرا در آوردن این دادگاه، به کارزاری جهانی نیاز است که توده های مردم عدالت خواه و مدافع حقوق انسانی، ایرانی و غیرایرانی، اعم از کارگر، نویسنده، شاعر، حقوقدان، روزنامه نگار، فعال سیاسی، هنرمند، دانشجو و...، به آن به پیوندند و به پیشبرد آن یاری رسانند.

کارزار را یاری دهید

گورستان خاوران و ده ها گورستان بی نام و نشان در ایران، محل دفن هزاران زن و مردی است که در دهه ۶٠ در زندان های جمهوری اسلامی قتل عام شدند. برای جمع آوری مشخصات و تکمیل لیست های موجود، به یاری شما خانواده ها و خویشاوندان و آشنایان جان باخته گان نیازمندیم.

به مشخصات و اسناد زیر نیازمندیم:

نام، نام خانوادگی
محل و تاریخ تولد
شغل
تاریخ دستگیری
نام زندان
اتهام
تاریخ اعدام
یک پرده عکس
نامه جان باخته گان به خانواده های شان
وصیت نامه
برگ های ملاقات
اسناد حکومتی در رابطه با کشتار و اعدام ها

این اسناد طبقه و بندی و ترجمه خواهند شد و به عنوان اسناد واقعی جنایات رژیم در دهه ٦٠ در دادگاه ارائه خواهند شد. این اسناد و نتایج کار دادگاه به صورت مجموعه ای برای نسل های بعدی به چاپ خواهد رسید.

۱۳۸۹ فروردین ۱۴, شنبه

يک شرکت ایرانی، سخت افزارِ ویژه ای را برای غنی سازی اورانیوم بدست آورده است


وال استریت جورنال می گوید بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی و تحقيقگران اطلاعاتی غرب در تلاشند تا تعیین کنند که چگونه يک شرکت ایرانی قادر شده است سخت افزاری ویژه ای را که برای غنی سازی اورانیوم بکار می رود، بدست آورد.

در گزارشی که روز شنبه در اين روزنامه آمریکایی منتشر شده است به نقل از مقاماتی که نام آنها ذکر نشده است گفته می شود يک شرکت ایرانی که رابطه تنگاتنگی با برنامه اتمی ایران دارد توانسته است سوپاپ های خطر و ابزارهای اندازه گيری خلاء را برغم وجود تحريم هايی که از صدور اينگونه تجهيزات به ايران جلوگيری می کند، بدست آورد.

مقامات می گویند اين تجهیزات توسط يک شرکت يک فرانسوی که تا ماه دسامبر سال گذشته ميلادی در تملک مجتمع صنعتی تايکو انترناسيونال آمريکا بود، ساخته شده است. شرکت فرانسوی - آمريکايی تايکو به وال استريت جورنال گفته است که از اين موضوع ابداً اطلاعی نداشته است.

گزارش می گويد آژانس بین المللی انرژی اتمی تحقيقات خود را پس از دريافت ايميلی که ادعا می کرد اين وسائل غيرمجاز از طريق يک شرکت چينی واسطه به ايران ارسال می شود، آغاز کرد.

۱۳۸۹ فروردین ۱۲, پنجشنبه

جزئیات پذیرش پناهندگی ایرانیان توسط دولت آلمان


حدود دو هفته پیش دولت آلمان اعلام کرد به نشانه همبستگی با مردم ایران تعدادی از پناه‌جویان ایرانی را که به دلیل شرایط سیاسی کشورشان را ترک کرده‌اند می‌پذیرد.



اینکه این پذیرش شامل چه کسانی می‌شود و چگونه به اجرا درخواهد آمد، سوالاتی است که بخش فارسی دویچه وله از وزارت کشور آلمان و کارشناسان در امور پناهندگی پرسیده است.

پس از برگزاری انتخابات ریاست جهموری ایران در تابستان سال گذشته، تعداد زیادی از ایرانیان به خصوص روزنامه‌نگاران و فعالان سیاسی به دلیل شرایط سخت امنیتی حاکم در ایران به خارج از کشور پناه بردند. تعدادی از آنها توانسته‌اند خود را به کشور آلمان برسانند و تقاضای پناهندگی کنند.

"گابریل هرمانی" سخنگوی وزارت کشور آلمان روز ۸ مارس در کنفرانسی خبری در برلین با ابراز نگرانی از نقض حقوق بشر در ایران اعلام کرد که در حال حاضر با تقاضای بسیاری از ایرانیانی که در آلمان درخواست پناهندگی کرده‌اند موافقت شده است.

اما در عین حال شمار قابل توجهی از این افراد که به دلایل مختلف در ایران در معرض تهدید و سرکوب قرار داشتند، تنها در فرصتی کوتاه توانسته‌اند خود را به کشورهای همسایه ایران از جمله ترکیه و عراق برسانند و هم‌اکنون به ‌طور موقت در این کشورها به‌سر می‌برند. "گابریل هرمانی" در این باره افزود که این وزارتخانه قصد دارد با همکاری نزدیک‌تر با وزارت امور خارجه آلمان تعدای از این ایرانیان را به عنوان پناهنده در آلمان بپذیرد. انتخاب این افراد از سوی دولت آلمان با همکاری تنگاتنگ دفتر امور پناهندگان سازمان ملل (UNHCR) صورت می‌گیرد.

حمید نوذری، مسئول کانون پناهندگان در برلین در مورد اظهارات سخنگوی وزرات کشور آلمان می‌گوید: «منظور وزارت کشور از خارج، ترکیه و شمال عراق است و از طرف دیگر اعلام کردند که این تصمیم شامل تمام متقاضیان نخواهد شد. یعنی موارد مشخصی که دلائل پناهندگی آنها برای دولت آلمان مدلل باشد، ‌پذیرفته می‌شوند.»

"موارد مشخص و مدلل" چیست؟

"هندریک لورگس"، یکی از سخنگویان وزارت کشور آلمان در واکنش به این سوال که منظور از "موارد مشخص و مدلل" چیست و شامل چه افرادی می‌شود گفت که نمی‌تواند پاسخی بدهد زیرا این موضوع همچنان در دست بررسی و هنوز تصمیم نهایی در مورد آن گرفته نشده است.

به طور کلی گرفتن پناهندگی در آلمان در سالهای اخیر بسیار دشوار شده است و متقاضی باید دلائل سیاسی محکمی را برای گرفتن پناهندگی ارائه دهد. ناهید کشاورز، مددکار امور پناهندگان در شهر کلن در مورد دلائل قابل پذیرش برای دریافت پناهندگی می‌گوید: «هر کسی باید دلائل شخصی خود را ارائه دهد یعنی هر فرد به طور مشخص باید توضیح دهد که به چه دلیل تحت فشار قرار گرفته، چگونه از شرایط سیاسی و اجتماعی لطمه دیده، تحت تعقیب قرار گرفته و مجبور به ترک کشور شده است.»

پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال گذشته زندگی شمار چشم‌گیری از افراد با سرعتی زیاد ناگهان تغییر کرد. این افراد که تعداد زیادی روزنامه‌نگار در بین آنها دیده می‌شود، مجبور شده‌اند در شرایطی بسیار دشوار و به‌طور اضطراری ایران را ترک کنند. به گفته حمید نوروزی، در سال گذشته میلادی بیش از چهار هزار ایرانی به دفتر امور پناهندگان سازمان ملل در ترکیه مراجعه و تقاضای پناهندگی کرده‌اند.

مقررات شنگن

بنا بر قوانین پناهندگی آلمان، تقاضای پناهندگی کسانی مورد بررسی قرار می‌گیرد که پیش از آمدن به آلمان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا و همچنین در "کشورهای ثالث" نبوده باشند. کشورهای ثالث کشورهایی هستند که در فهرست وزارت کشور آلمان جزو کشورهای امن محسوب می‌شوند.

حمید نوذری نیز در این مورد می‌افزاید: « بنا بر قرارداد شنگن، پرونده افرادی که در دیگر کشورهای عضو این قرارداد توقف داشته‌اند، بدون بررسی به آنجا پس فرستاده می‌شود و این افراد بایستی در آن کشور درخواست پناهندگی کنند. ولی این قانون شامل حال کسانی که در کشورهایی مانند ترکیه و عراق هستند نمی‌شود.»

حمید نوذری به افرادی که از ایران خارج شده و در حال حاضر در کشورهای غیر اروپایی به سر می‌برند توصیه می‌کند که برای درخواست پناهندگی به سازمان‌های مدافع حقوق پناهندگان رجوع کنند، یا اینکه پرونده خود را به سفارت‌ یا کنسول‌گری آلمان ببرند.